<u>Vetélkedők és híradók</u>

<b>Veszprém</b> - Vetítésekkel, filmpremierrel és szakmai programokkal kezdődött péntek este a Kamera Hungária Televíziós Műsorfesztivál, melynek Veszprém a régi találkozók után először ad otthont. <a href="http://naplo-online.hu/fooldal-foldalrovat_legfrissebb_hirek/20080404_vetelkedo"><font color="#000080"><strong>>>></strong></font></a>

Balla Emőke

Veszprémre figyel a televíziós szakma ezen a hétvégén. A város fogadja a Kamera Hungária Televíziós Műsorfesztivál  filmjeit  melyek tizenhárom kategóriában versenyeznek , alkotóit, itt találkoznak a szakma képviselői, a  közszolgálati és kereskedelmi csatornák, ünnepelnek a jubiláló televíziós műsorok. Szakmának és közönségnek is ünnep ez a fesztivál.  

Péntek este filmvetítésekkel, Bacsó Péter Majdnem szűz  című alkotásával és szakmai programokkal kezdődött a rendezvény. megtudtuk, milyen a gyors hírszolgáltatás, találkozhattunk a jelenlegi híradósokkal, Bánó Andrással, Bárdos Andrással, Máté Krisztinával, a sikeres vetélkedők vezetőivel, Gundel Takács Gáborral, Sebestyén Balázzsal és Vágó Istvánnal,  és emlékezhettünk a hajdani veszprémi tévétalálkozókra. A közönséget a Dumaszínház és Lajkó Félix szórakoztatja.

A televíziós műsorfesztivál szombaton és vasárnap a Veszprém Városi Művelődési Központban, a Cinema Cityben és az Óváros téren folytatódik, midnenki kiválaszthatja a számára legvonzóbb programot. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!