<u>Oliver! a Margitszigeten</u>

<b>Veszprém</b> - Nagy megtiszteltetés érte a Pannon Várszínház művészeit, az Oliver! című musicalt a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon mutatják be szombaton. <a href="http://naplo-online.hu/fooldal-foldalrovat_legfrissebb_hirek/20080625_oliveramargitszigeten"><strong>>>></strong></font></a>

Gaál Julianna

A szabadtéri színpad nyári programjában kiemelt helye volt az Oliver! című musicalnek, melyet a szolnoki Szigligeti Színház előadásában, Vikidál Gyulával a főszerepben  láthattak volna a nézők, ám a színház lemondta a szereplést. 


A Pannon Várszínház musicalje várhatóan nagy siker lesz a Margit-szigeten is
(Fotó: Gáspár Gábor)


Bán Teodóra, a szabadtéri színpadok igazgatója ezért egy másik Olivert keresett, és választása a veszprémi teátrum előadására esett. Garancia volt számára az is, hogy a Soproni Ünnepi Hetek rendezvénysorozata is ezzel a musicallel nyitott. 


Sopron után szombaton Budapestet hódítják meg a veszprémi színészek
(Fotó: Gáspár Gábor)


Nagy kihívás vár tehát a veszprémi színészekre, akik szombaton este fél kilenckor mutatkoznak be  háromezer néző előtt a főváros színvonalas produkcióiról híres szabadtéri színpadán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!