<u>Három napra feléledt a város</u>

<b>Berhida</b> - Hatalmas sikerrel, több ezer ember részvételével zajlott a településen a hétvégén tartott XVI. Berhidai Napok rendezvénysorozat. <a href="http://naplo-online.hu/fooldal-foldalrovat_legfrissebb_hirek/20080915_haromnapra"><font color="#000080"><strong>>>></strong></font></a>

Szabó Péter Dániel

Már pénteken nagy volt a sürgés-forgás a településen, az ünnepélyes megnyitót megelőző, az ajkai fúvószenekarnak és mazsorett csoportnak köszönhetően igen látványos zenés felvonulást is kisebb tömeg követte a városban. 


A fellépők listáját a berhidai lakosok ötletei, javaslatai alapján állították össze
(Fotó: Gáspár Gábor)


Persze nem meglepő a felfokozott várakozás, hiszen az itt élők számára a berhidai napok rendezvény számít az év egyik legfontosabb eseményének. 

 - Büszke vagyok arra, hogy a hagyományos, korábban falunapként hívott berhidai napok alatt minden korosztály megtalálhatja a neki tetsző programot, legyen szó könnyű- vagy komolyzenéről, sportrendezvényről vagy épp népzenei találkozóról. 

Három napon át településünk kulturális szempontból igen fontos pontja lett a térségnek, a tucatnyi koncert, kiállítás és a felfokozott érdeklődés pedig azt bizonyítja: nagy hiba Berhidát alvó városnak titulálni, hiszen az itt élők igénylik a nívós kulturális programokat  - hangsúlyozta Pergő Margit polgármester. 

A polgármester szavait fényesen igazolta az elmúlt három nap, a máskor csendes Berhida központjában hosszú kocsisorok kígyóztak, az esti koncerteken, a viszonylag hideg idő ellenére több ezer ember szórakozott önfeledten. 

További részletek a Napló keddi számában.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!