Telefonos fórum a UPC sajtókapcsolati igazgatójával

<b>Veszprém</b> - Nem kapott hideget és meleget lapunk vendége <em>Szűcs László</em>, a UPC sajtókapcsolati igazgatója. Olvasóink normális hangvételű kérdéseire kielégítő válaszokat adott, amellyel mindannyian elégedettek lehettek.

Tremmer Tamás

A UPC október végén átállt a digitális kábeltelevíziós szolgáltatásra, s ennek apropóján nagyon sokan fogalmazták meg a gondolataikat lapunknak. Az előzetes érdeklődésre alapozva úgy gondoltuk, merész vállalkozásra adta a fejét Szűcs László azzal, hogy elfogadta meghívásunkat. A UPC sajtókapcsolati igazgatójának a becsületére legyen mondva, állta a sarat. Olvasóink két órán keresztül személyesen kérdezhettek tőle. Ez idő alatt folyamatosan csengett a telefon, egymást érték az észrevételek, panaszok.

A digitális átállás mellett megmaradt két analóg csomag, többen ezeknél maradtak, mert számukra a másik szolgáltatás árban nem elérhető. Az ezt igénybe vevő, főleg idősebb emberek (például Joós Ferenc, Gál János) szóvá tették, hogy a 37 csatornás bronze csomagból nagyon hiányzik a Story TV. Szűcs László elmondta, az a cél, hogy ügyfeleik elégedettek legyenek, ezért gyűjtik az észrevételeket. Ennek birtokában lehet módosítani a csatornakiosztáson. Márton Ernőnek, Feifer Lőrincznek - ugyancsak az analóg csomagból - a Sport 1 műsora hiányzott.   A sajtókapcsolati igazgató úgy fogalmazott, azért a Sport2 került be a csomagba, mert ez jelentősen olcsóbb, mint a Sport1. Ellenkező esetben emelniük kellene a díjat.

A digitális átállás nyomán sok csatorna más helyre került, aminek műszaki okai vannak, jegyezte meg Szűcs László. Ezzel azokra a felvetésekre reagált, hogy sokan (például Sztrick Imréné, Horváth Károly) nem találják televíziójukon a 37 csatornát. Megígérte, hogy valamelyik szakemberük segít a tévék behangolásában.

(Fotó: Archív)

A teljes írás hamarosan a Naplóban jelenik meg!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!