Új üzletek a kórházban

<b>Veszprém</b> - Még ebben a hónapban új szolgáltatásokkal bővül a megyei kórház kínálata. Az intézmény aulájában optikai szalon, gyógyászati segédeszköz bolt illetve büfé nyílik.

Martinovics Tibor

A két üzlet illetve a nyitott büfé kialakítása nem kerül egyetlen fillérjébe sem a kórháznak, a helyiségeket egy beruházó alakítja ki. A kórház hosszú távú használatbavételi szerződést kötött a bérlőkkel, amiből éves szinten egy millió forint körüli bevétele származik az intézménynek. 

- Az elsődleges szempont az volt, hogy más, komoly kórházakhoz hasonlóan, minél jobb kiszolgálást tudjunk nyújtani a betegeinknek. Eddig a kórházban felírt ortopédiai vagy éppen optikai termékek beszerzése nem volt egyszerű, ezeket most ezzel a beruházással ide hoztuk közvetlenül az intézménybe, ami nagy könnyebbséget jelent majd a betegeknek. A büfé pedig a járóbetegfelvétel mellett nyílik éppen azért, hogy az olykor hosszúra nyúlt várakozási időt enyhítsük kicsit - fogalmazott dr. Rácz Jenő, a kórház főigazgatója, aki hozzátette, hat pályázó közül választották ki végül a beruházót, ügyeltek arra is, hogy az ellenőrizhetőség miatt az üzletek üzemeltetése ne kerülhessen alvállalkozókhoz. 

(Fotó: Archív)

Részleteket hamarosan a Naplóban közlünk!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!