Harmadszorra sikerült!

<b>Várpalota</b> - Közel kilencvenmillió forintból újulhat meg a Ringató Bölcsőde, amennyiben nyertesnek nyilvánítják az önkormányzat pályázatát.

Szabó Péter Dániel

- Még a nyár közepén adtuk be anyagunkat a Regionális Operatív Programban (ROP) meghirdetett, szociális intézmények fejlesztésére kiírt pályázatra, s a hírek szerint két héten belül várható döntés az ügyben. Bízom a sikerben, hiszen a helyszíni bejáráson az illetékesek mindent rendben találtak a bölcsődében. 

Annál is inkább szükség lenne a mintegy kilencvenmilliós fejlesztésre (80 milliós pályázati forrás plusz 10 százalékos önkormányzati önrész - a szerző), mivel közelmúltban két rossz állapotban lévő oktatási intézményünk, a Bán Aladár Általános Iskola, valamint a Dúdoló Óvoda rekonstrukciójára beadott pályázatunk is sikertelennek bizonyult - mondta el kérdésünkre Németh Árpád polgármester.

Megtudtuk, a 88 milliós összeg a rossz állapotban lévő Ringató Bölcsőde teljes felújítására elegendő lesz. A felújításról a szerdai Naplóban olvashat bővebben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!