Ringbe szállt Ganxsta - Szorítóban a döglégy család

Talán harminc évvel ezelőtt láttam hasonló műsort az akkori Magyar Televízióban, abban is párok versengtek arról, hogy mit tudnak egymásról, mennyire ismerik a másik dolgait. Most itt az ismétlés a TV2-n, hétköznaponként kora este a MrÉsMrs észbontó hülyeségeit élvezhetjük Liptai Claudia és Till Attila kofáskodós, vásári kikiáltós közreműködésével.

Kellei György

Iszonyúan szürkék, semlegesek, egyetlen egy szellemes megjegyzésük sincs, amely valahogy kiemelkedne ebből az undorítóan sztároskodó brancsból. 

A párbaj show-ban egy héten át mindig négy páros hadakozik a koncért, amelyre persze nincsenek rászorulva, de azért jól jön majd, akinek jön. 

Múlt héten Korda György és Balázs Kári, Nacsa Olivér és mennyasszonya, Bochkor Gábor és párja, valamint a döglégy család (Till Attila kedves megszólítása), Ganxsta Zolee és felesége. 

Ebben a társaságban szemlátomást Korda az egyetlen úri ember, aki az ő Klárikájáért azért mindenre képes, még erre az idétlen szerepjátszásra is. 

Abban a régi, említett műsorban is részt vettek, az egyik feladvány az volt, hogy milyen pozitúrában alszik el esténként Balázs Klári. 

Szóval nincs új a nap alatt, a cirkusz folytatódik, mert állítólag ez kell a népnek.

De mi lenne, ha ezt normálisan csinálnák normális emberek, hogy a jó ízlésű nézőnek ne háborogjon a gyomra. 

Mert Ganxsta tulokságaitól felfordult az enyém. Bochkor meg öntelt és pökhendi, Nacsa beéri önmaga elégedettségével is. 

Kik ők? Mitől sztárok az egy Kordát leszámítva? 

A játék különben nagyszerűen passzol a képességeikhez. Irtó primitívek, gusztustalanok a feladványok, meg hát a kellékek, a bazi nagy lila és kék kesztyűk. 

Van itt szerelemteszt, öt érzék és plasztika. A felsorolásnál mélyebb magyarázattal sajnos nem tudok szolgálni. 

Bochkor rettentő dühös, mert a modellek közül nem ismeri fel párja amúgy rém rossz lábát. Gáborunk nem érti, miért szemétkednek vele. Ganxstáéknál meg kulcskérdés lesz, hogy kinek nagyobb a szexuális fantáziája. 

Mindenesetre ez a deviáns ősember kinézetű pasas az úr a háznál, mert  ahogy közli a világgal - ő viszi haza a lóvét. 

A feladványok és a válaszok ezen a nívón szépen meg is rekednek. 

Egy vigaszunk marad, hogy az ilyen kis sztárocskák előbb-utóbb eltűnnek a süllyesztőben. Igaz, a varázslat mindig folytatódik, jönnek majd új illuzionisták, akik elbűvölik a kifárasztott, nyamvadttá silányított közönséget. 

(Fotó: archív)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!