Egyéni szezonzáró a dartosok táborában

Megyei körkép - Az utánpótlás korú és a felnőtt dartozók is az utolsó fordulókban mérték össze tudásukat és döntötték el a végső helyezéseket.

Novothny Ottó

Zircen az országos utánpótlás bajnokság steel zárófordulóját rendezték meg. A rendezvényen összesen 57-en léptek táblák elé.  A megyei színeket badacsonytomaji, veszprémi és zirci fiatalok képviselték. Végül a serdülőknél Solymosi Péter (Tomaj DC, Badacsonytomaj) ezüstérmet érdemelt ki, míg a Veszprémi Euro-dartos Kovács Csilla tizedik lett.

Az ifjúságiaknál Tax Tibor (Wings DC, Zirc) állhatott fel a dobogó második fokára, míg klubtársai közül Pomper Krisztián a negyedik, Oláh István a hatodik, Kőműves Sándor a hetedik, Szakács Péter a tizedik helyen végzett. A párosoknál a Szakács-Tax kettős a második helyet szerezte meg, Kőműves alkalmi párjával ötödik lett.

A hölgyeknél Zeitler Dalma szintén a második helyen zárt. A Kovács-Zeitler duó pedig a hetedik legeredményesebb volt.

A felnőttek Velencén versengtek. Az I. osztályban rajthoz álló Tax a negyedik, a II-ban harcoló Kaufmann Krisztián a második helyet gyűjtötte be. Az összetettben Tax hetedik lett, Kaufmann remek hajrával a dobogó harmadik fokára léphetett fel. Kettőjük párosa a hatodik legjobb volt.

A következő két hétben sem pihenhetnek még a dartosok, hiszen a kiemelt kategóriában a zirci együttes mindkét szakágban érdekelt, az I. osztályban pedig a balatonfüredi és badacsonytomaji közösségeknek lesz fellépése.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!