Talmácsi biztos a visszatérésben

Budapest - Talmácsi Gábor biztos benne, hogy hamarosan, egy-két versenyen belül visszatér a gyorsaságimotoros-világbajnokság mezőnyébe és bízik menedzserében, Stefano Favaróban, aki jelenleg a hétvégi Francia Nagydíj helyszínén tárgyal a lehetőségekről.

Szausev Xénia

A 125 kcm-es kategória 2007-es világbajnoka pénteki budapesti sajtótájékoztatóján boncolgatta a Balatonring Teammel történt hétfői, csütörtökön bejelentett szerződésbontásának részleteit, melyre elmondása szerint legfőképp az elmúlt időszak feszültségei okozta lelki teher miatt kényszerült.

Az egyoldalú szerződésbontással kapcsolatban Szilágyi István ügyvéd elmondta: a Talmácsi és az Aspar Team között létrejött, 2007 decemberi megállapodásban szerepel, hogy a csapat két RSA Apriliát garantál a magyar motorosnak, márpedig a kontraktusban az egyoldalú szerződésbontás lehetőségének okai között ennek felrúgása első helyen szerepel. Talmácsi és menedzsmentjének másik kifogásával kapcsolatban jelezte: a magyarországi médiajogok a szerződés szerint Stefano Favaro cégét, a Faster Managementet illetik, ennek megváltoztatására akkor lett volna lehetőség, ha Talmácsival és a céggel is egyeztetnek, és megállapodás születik.
(MTI)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!