Ünnepi könyvhét Vámos Miklóssal és Varró Dániellel

Veszprém - Vámos Miklós dedikálásával kezdődik az ünnepi könyvhét tudtuk meg a tegnapi sajtótájkoztatón Kilián Lászlótól, a Művészetek Háza igazgatóhelyettesétől.

Deák Dóra

Az ünnepi könyvhetet Veiszer Alinda tévés műsorvezető nyitja meg június 4-én, csütörtökön délután négy órakor. A programok házigazdája Vető Péter lesz, melyek a Kossuth utcán, az Eötvös Károly Megyei Könyvtárban és a Művészetek Házában zajlanak majd.

Másnap, június 5-én 11 és 16 óra között Péntek Imre 60 éves címmel konferencia lesz a Dubniczay-palota László Károly Gyűjteményében, ezalatt Orcsik Roland és Tóbiás Krisztián egymás kötetéről beszélget, majd többek között Jankovics Éva, Hollósvölgyi Iván, Szilágyi István és dr. Csókay András dedikál a belvárosban.

Szombaton Varró Dániel költővel találkozhtanak a gyerekek a kézművesfoglalkozások, bábelőadás és iskolai csoportok bemutatkozása mellett. A Művészetek Háza idén először rajzpályázatot hirdetett a könyvhét alkalmából, melynek eredményhirdetésére is ezen a délelőttön kerül sor. A gyermekprogramok háziasszonya és állandó közreműködője Kloó Bernadett lesz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!