Miért éppen Minnesota? - Mert vicces és romantikus

Lucy Hill (az Oscar-díjas Renée Zellweger – Bridget Jones naplója) befolyásos üzletasszony, aki tökéletesen elégedett flancos Miami-i életstílusával. Egy fantasztikus előléptetés reményében azonban belemegy, hogy egy isten háta mögötti minnesotai városkába helyezzék át, ahol egy tejüzem átalakítását kell felügyelnie.

Nagy Terka

A jeges utak, a fagyos időjárás és a helybéliek hűvös fogadtatása alaposan megnehezítik a rátarti Lucy dolgát, ám lassan kezd felengedni a jég közte és a városka lakói között – különösen a jóképű szakszervezeti vezető, Ted Mitchell (Harry Connick, Jr. – P.S. I Love You) melengeti meg a szívét… 

Így ami csupán hivatalos megbízásnak indult, mindent megváltoztató csodálatos fordulatnak bizonyul Lucy életében, aminek ebben az elragadóan szellemes romantikus vígjátékban lehetünk tanúi. Hiába, a legkedvesebb embereket olykor a legzordonabb helyeken találni! 

(Fotó: archív)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!