Vadászkamarai Nagydíj - Szétlövés döntött

Balatonfűzfő - Ma már nagyon komoly rangja van a Vadászkamarai Nagydíj lövészversenynek, amit bizonyít az évek óta tartó fokozott érdeklődés.

Tremmer Tamás

A balatonfűzfői lőtéren a hagyományoknak megfelelően futó nyúl, fácán, vadkacsa, fogoly mozgását utánzó korongot kellett kilőniük a Vadászkamarai Nagydíj lövészverseny résztvevőinek. 


A csapatok között mindössze egy-egy pont döntött a helyezések sorsáról
(Fotó: Tremmer Tamás)


Az idén minden eddigieknél izgalmasabbra sikeredett a vadászok összecsapása. A kigyenlített erőviszonyokra jellemző, hogy a két egymást követő évben nyertes Farkas Imre (Noszlopi Vt) most csak a nyolcadik helyen végzett. 

Egyéniben szétlövés döntött a végső helyezések sorsáról, csapatban pedig mindössze egy-egy pontnyi különbség után osztottak érmeket.

Egyéniben Hoffmann Balázs (Tapolca-medence KKE) nyert, mögötte Zángó Zoltán (Tési-fennsík Vt.) végzett. A harmadik helyezést Bucskó Mihály (Remetekan) szerezte meg. 

Csapatban az első helyet a Dél-bakonyi Vt. érte el (Siffer, Mato, Borsos) érte el. A Tési-fennsík Vt. megtartotta tavalyi második helyét (Zángó, Kokojev, dr. Mile). 

Harmadiknak a Remetekanok (dr. Döme, Bucskó, Fekete) futottak be. A hölgyeknél Földiné Rózsika nyert, Répási Krisztina és Kauffmann Margit előtt.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!