Exkluzív fotók a gyorsaságimotoros-világbajnokságról! Talmácsi a 13. lett

Brno - Talmácsi Gábor a 13., utolsó helyen ért célba a gyorsaságimotoros-világbajnokság vasárnapi Cseh Nagydíján, a MotoGP-ben.

Horog László

 
Fotó: Horog László
Az immár esztendők óta „magyar helyszínként” számon tartott Cseh Nagydíjon ezúttal is többezer honfitárs szurkolt Talmácsi Gábor sikeréért. A királykategóriában szereplő, korábban a nyolcadlitereseknél világbajnok pilóta ezúttal a 13. helyen zárt, ezzel három pontot szerzett a MOTO GP-ben. 
Nagy fölénnyel nyert a Doctor, azaz a nagyközönségkedvenc, Valentino Rossi, mögötte Pedrosa és Elias érkezett. A 250-eseknél Simoncelli diadalmaskodott, megelőzve Pasinit és Bautistát. A fiatal Németh Balázs a 14. helyen érkezett, ezzel pályafutása során először lett pontszerző, Tóth Imre jó kezdés után visszacsúszott a 22. helyre, később javított, végül a 17. lett. A „legkisebbeknél”, a 125-ös géposztályban Terol, Simon és Iannone volt a sorrend.   

Képgaléria a helyszínről itt!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!