A Nagy Kipakolás - Vásárlásra csábítanak

Veszprém - Programokkal kedvezményekkel csalogatják a vásárlókat szombaton egész nap a Balaton plázába, hogy régi vevőiket megtartsák és újakat szerezzenek.

Varga Ibolya

Az akcióról Berzevici Rita, a program szervezője elmondta: nem előzmények nélkül való. A Szeged Plaza sikeres akcióján felbuzdulva szervezik meg idén a Balaton Plazában is A Nagy Kipakolás elnevezésű akciót. Az üzletház egy napra kirakodóvásárrá alakul, minden üzlet kipakol a portálja elé elsősorban olyan árukat, melyek képesek becsalogatni az üzletbe is a vevőket. A válság miatt ritkábban vásárolunk alapvetően nem naponta szükséges termékeket és a beruházásainkat is későbbre halasztjuk. A nap célja, hogy a régi vásárlókat meggyőzzék arról, hogy érdemes náluk vásárolni, aki meg még nem járt náluk, azt becsalogassák és megpróbálják rendszeresen visszatérő vendégükké tenni. 

Az üzletekbe érdemes lesz bemenni is, mert a kipakolás mellett különféle  kedvezmények, az egyedenként meghatározott árukörökban 10  és 70 százalék közötti akciók, várják vásárlókat. Az egyik üzletben pólónyomás, a másikban gépi hímzés lesz. Jelen lesznek az Avon tanácsadónői és egy új Vodafone pult is nyílik nem csak erre a napra.

Az  kiegészítő prpogramok keretében két üzletben is jelnyelvoktatást  szerveznek  10 és 16 óra között a Siketek világnapja alkalmából.

Szűcs László színművész 15 órától  mond meséket kicsiknek és nagyoknak. A Rádió1 elő kívánságműsorral települ ki 10 és 14 óra között, majd 14.30 után  a Salsa Fuerte tart bemutatót.

Az üzletekben természetesen a korábbiakban megszokott módon lehet válogatni, próbálni.  Ha az akció beválik, akkor a következőkben is rendszeresen megtartják és folytatják azt a hagyományukat is, hogy különféle kulturális programoknak, például  filmek ősbemutatójának adnak otthont, népszerű írók új könyveit mutatják be és természetesen lesznek játékos vetélkedők, vidám programok, népszerű előadók és együttesek koncertjei a következő  hónapokban is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!