Ben tehenet fejt és traktort vezetett - Kalandtúra Puskás Petivel, SP-vel és Cozombolisszal - Fotókkal

Napló - Ben tehenet fejt! A VIVA műsorvezetője Cozival, SP-vel és Puskás Petivel kalandozott Visegrádon és Szentendrén napokon át. A műsorvezető olyan életreszóló élményekkel gazdagodott a tehénfejésen kívül, mint például a traktorvezetés vagy a canopy, sőt kipróbálta a wakeboardozást is. A nézők a Kalandtúra hétvégén láthatják a fiúk vicces pillanatait szeptember 19-én és 20-án, a VIVA képernyőjén.

Kiss Nikolett

Ben és Cozi igazi vándoréletet élt pár napig a VIVA Kalandtúra hétvégéjének kedvéért. Azt játszották, hogy nincs pénzük, és az utazásért, kajáért, szállásért természetbeni ellenszolgáltatást fognak nyújtani.

Első napjukon stoppal eljutottak egy tóig, ahol Ben wakeboardozott, míg Cozi kint fagyoskodott a parton. Majd szereztek egy tesztautót, amivel meg sem álltak Szentendréig, ottl utcazenéltek és pár perc alatt fergeteges hangulatot teremtettek. 

Az estét egy istállóban töltötték a fiúk. A szállásért cserébe tehenet fejtek, ami Ben számára élete egyik legnagyobb élménye volt: 

“Évek óta arra vártam, hogy egyszer majd a saját kezeimmel fejjek meg egy tehenet. Hihetetlen érzés volt.” – osztotta meg velünk örömét Ben.

A második nap is hasonlóan izgalmasra sikerült: a fiúkhoz csatlakozott SP, akivel lovardát takarítottak és ha már ott voltak, lovagoltak is egy kicsit. Délután elmentek bobozni, majd kipróbálták a canopy pályát, ami Ben bevallása szerint óriási élmény volt.

Az utolsó napon Puskás Peti csapódott hozzájuk, és ellátogattak egy szabadidőparkba, ahol nagyon különös élményben volt része a fiúknak: 

“Egy igazi Rambóval találkoztunk az erdő mélyén, aki ott lakik egy faházban egy nagy kutyával, aki amolyan mindenkit megeszik típus volt.” – mondta nevetve a fiatal műsorvezető. 

A nap további részében traktort vezettek, falat másztak, és lyukas csónakkal versenyeztek - életre-halálra - egy tavon. A fiúk még egy kis koncertet is adtak a park táborlakóinak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!