Dukai Regina lebetegedett - Debreczeni Zita megpróbáltatásai egy meztelen fiúval

Napló - Dukai Regina lebetegedett! A Szexi vagy nem csinos zsűritagjának forgatásokat kellett kihagynia egészségi problémái miatt, de távollétében sem maradtak női segítség nélkül a Szexi vagy nem negyedik szériájának férfi ítészei.

Kiss Nikolett

A Sugarloaf-os Tóth Szabi és AFC Tomi mellé Debreczeni Zita ugrott be pár adás erejéig, hogy döntsön arról, kik az ország legszexibb lányai és pasijai. 

Zita számára azonban a feladat nem is volt olyan egyszerű, volt versenyző, aki belékötött a pontok miatt, zsűribeli társaival pedig többször is ütközött a véleménye.

A Szexi vagy nem-ben Dukai Regina helyett Debreczeni Zitát láthatjuk Szabi és Tomi mellett. A szexi modell-énekesnő ugyanis lebetegedett, és nem tudott részt venni a műsor forgatásain. 

Regina, bármennyire szeretett volna eleget tenni kötelességének, nem volt rá képes, egészségi állapota nem engedte a szereplést.

Helyette Debreczeni Zita ugrott be, hogy kisegítse barátnőjét, és természetesen a műsor stábját is a bajból. 

Zitának azonban nem ment olyan könnyen a beilleszkedés, mert a fiúk sokszor leszavazták, és inkább a szexi csajokat juttaták be a döntőbe. Egy fiút pedig csak azért szavaztak be, mert kíváncsiak voltak, bevállalja-e a meztelenséget...

“Egyedüli lányként kevésbé tudtam érvényesíteni az akaratom. Volt olyan eset, amikor Tomi és Szabi csak azért szavaztak be egy fiút – akaratom ellenére -, mert nem volt nála fürdőnadrág, és kíváncsiak voltak, hogy a srác bemeri-e vállalni, hogy meztelenül jön ki a következő fodulóban.”- árulta el Zita, aki számára maga a feladat sem bizonyult olyan könnyűnek...

“Nem akartam semmiféleképpen sem bántó vagy sértő lenni. Erre nagyon ügyeltem – szögezte le Zita. – Igyekeztem finoman fogalmazni, hiszen én is rengeteg szépségversenyen megfordultam, tudom milyen a másik oldalon állni. 

Bár így is előfordult, hogy jóval a felvétel után összefutottam valakivel, aki még akkor is sérelmezte, amiért nem éppen olyan pontot kapott, amilyet ő szeretett volna...”

Zita azonban a megpróbáltatások ellenére is nagyon élvezte, hogy helyettesíthette Reginát a szexi pasik és csajok mustrálásában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!