Mosolyturnén Bochkorék - Veszprémi fotókkal!

Veszprém - Bochkorral, Borossal és Vogával megyénkbe érkezett a Sláger Rádió őszi Mosolyturnéja.

Balla Emőke

A Slágerrádió minden ősszel és tavasszal elindul, hogy az ország különböző városaiból közvetítse kora reggeli ébresztőjét, a Bumeráng című műsort. Az idei Mosolyturné Sopron után Veszprémbe kenyarodott, a szokásos Budapest úti helyszínen (ahol a rádió korábban már többször felépítette a hangstúdiót) kora reggel többen várták a rádiózás fenegyerekeit, Bochkor Gábort, Boros Lajost és Voga professzort. 


Képaláírás: A veszprémiek élőben is láthatták-hallhatták a hazai rádiózás két fenegyerekét, Borost és Bochkort
(Fotók: Gáspár Gábor)

A műsor ugyanúgy zajlott, mint Budapesten, ám a veszprémiek is szerepet kaptak benne, például az állatkert igazgatója, Török László (Bochkor előző nap családjával az állatkertben sétált, kislányával Pablot is megetették), dr. Hermann László fogorvos, aki Boros leesett koronáját igazította a helyére vagy a Pannon Egyetem hallgatói, akik szakjairól és kapcsolataikról beszéltek. 

A rádiósokat meglátva, a rögtönzött stúdió előtt elhaladva integettek a járókelők, dudáltak a gépkocsivezetők  a város szívében lassított, egy pillanatra megállt a forgalom. 

Bochkorék siettek tovább, a turné szerdán Kecskeméten, majd Békéscsabán és Debrecenben folytatódik. Kérdésünkre sem akartak válaszolni, pedig szerettük volna megtudni, valóban önállósítják-e magukat, ha a Sláger Rádió novemberben nem kapja meg a frekvenciáját. 


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!