Német hősmetál a Fezenen

Székesfehérvár - A Fehérvári Zenei Napok pénteki programján többek köztött a Pannonia Allstars Ska Orchestrával, a Vad Fruttikkal, a Beatrice-vel, Sub Bass Monsterrel, a Pál Utcai Fiúkkal, az Isten Háta Mögöttel, és a német hősmetál Nagy Öregjével, U.D.O.-val tombolhatjuk ki magunkból a nyárvége okozta lehangoltságot.

Kiss Nikolett

A német U.D.O., az ex-Acceptes Udo Dirkschneider zenekara augusztus 21-én adta ki Dominatorra keresztelt albumát. A "Mester" szerint ez lett az eddigi legjobb lemeze. Pedig van miből válogatni, hiszen a 10 Accepttel elkövetett anyagot már 12 U.D.O. korong követte. Úgy tűnik, ha minden rock and roll műfaj nem is, a német hősmetál valóban tartósítja az embert; Dirkschneider idén ünnepelte 57. születésnapját, de hangjával még ma is képes lenne pár germán törzset harcba hívni. Zenekara pedig hasonló lendülettel rakja köré a goromba riffeket, jelenleg éppen különböző németországi fesztiválokon. Nyári turnéjuk utolsó állomása pedig Székesfehérváron lesz.

Kattints a Fezen további programjáért

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!