Szinglik éjszakája - Újabb sikervárományos mozifilm - Fotókkal

Napló - Sas Tamás, az S.O.S. szerelem!, a 9 és fél randi, az Apám beájulna, a Presszó, az Egy bolond százat csinál, a Kalózok című népszerű magyar filmek alkotója újabb siker-várományos mozifilmen dolgozik.

Kiss Nikolett

A vígjáték a hollywoodi filmgyár bevált vígjátéksablonjait hozza, szerethető szereplőkkel, akár az Álljon meg a nászmenetben, vagy a Bridget Jones naplójában. Mindezt angol eleganciával, Eger gyönyörű arcát mutatva. 

A mozi jelenetei egyszerre mulatságosak és hihetetlenek, amelynek célja nem más, mint a szórakoztatás.


Előtérben Gallusz Niki és Szávai Viktória

Négy barátnő, Juli (Hámori Gabriella), Edit (Nagy Ilona), Zsófi (Gallusz Niki) és Adrienn (Szávai Viktória) gyerekkorában megfogadja: soha nem mennek férjhez. A négy csinos, okos, művelt, a húszas évei végén járó lány tartja is magát a kijelentéshez, ám Juli egyszer csak megszegi a valamikori esküt, mondván, megtalálta az Igazit egy angol arisztokrata személyében. 


Hámori Gabriella

A három barátnőt kész helyzet elé állítja és bejelenti: házasodni készül, méghozzá ma este. A lányok, akiket villámcsapásként ér a hír, máris egy esküvői ruhaszalonban találják magukat, talpig selyembe öltöztetve. 

Juli vőlegényének kilétét számukra egyelőre homály fedi, azonban hamarosan egész máson kell törniük a fejüket, ugyanis amíg Julival hazafelé tartanak egy egri bankból a gyűrűvel, Róka, a helyi maffiózó szerencsejáték-függő megbízottja fondorlattal elrabolja tőlük a vőlegény és családja számára a boldog házaséletet szimbolizáló, felbecsülhetetlen értékű antik ékszert. 

Editnek, aki testőrként dolgozik, és mellékesen tapasztalata is van a bűntények felderítésében, felajánlja Julinak, hogy ő és a lányok visszaszerzik a gyűrűt. Juli hazamegy mit sem sejtő vőlegényéhez, és igyekszik helytállni az esküvői előkészületekben. 

Edit, a harcias testőr, Adrienn, a valamikori modell, most főzőshow-háziasszony és Zsófi, a kissé szeleburdi, de rendkívül kifinomult gondolkodású szobrászművész az ékszer nyomába erednek. 

Képtelen kalandok sora kezdődik ezzel a három lány számára, akik mindent bevetve, még az életüket is kockáztatva igyekeznek visszaszerezni barátnőjük boldogságának zálogát. 


Nagy Ilona, Gallusz Niki és Szávay Viktória (balról jobbra)

A lányok a kaland végére belátják, a kamaszkornak vége, és a kezdeti ellenállás után végérvényesen elfogadják: az élet rendje az, hogy mindenki megtalálja a párját, és az igazi barátság nem állhat a szerelem útjába.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!