Kijöttek a földből - Szilárd támasz a vállalkozások beindulásához

Veszprém - Jó ütemben épül a veszprémi inkubátorház, a mélygarázs szintjével már elkészültek. Ezt az állomást kis ünnepséggel, mesterkő letétellel tették emlékezetessé.

Tremmer Tamás

- Régen a boltívek utolsó eleme volt a mesterkő, amely egyben tartotta az egész szerkezetet. A mi mesterkövünk is szimbolizálja az összetartást. Reményeim szerint az inkubátorház szilárd támaszt nyújt a vállalkozások beindulásához, akik olyan alapot kapnak itt, hogy a későbbiekben is megállják a helyüket.

Csonka Balázs, a Kiss Universal Kft. ügyvezetője e szavakkal köszöntötte a mesterkő letételre érkezett vendégeket. A társaság nyáron kezdte meg beruházását a megyeszékhelyen, a munkával bő egy év múlva szeretnének végezni.

Az inkubátorház 1200 négyzetméter hasznos alapterületű, négyszintes épület lesz. Alul mélygarázst építettek, ezzel már elkészültek. A föld fölötti két szinten, illetve a tetőtérben irodákat, kereskedelmi egységeket, az inkubációs szolgáltatások végzését biztosító helyiségeket alakítanak ki. A beruházás 402 millió forintba kerül, amihez 192 millió forint támogatást kaptak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!