Megrongáltak egy bankautomatát Hajdúszoboszlón

Debrecen - Megrongáltak egy bankautomatát csütörtök hajnalban Hajdúszoboszlón, a szakemberek jelenleg azt vizsgálják, hogy sikerült-e pénzt elvinniük az ismeretlen elkövetőknek - közölte a hajdú-bihari rendőr-főkapitányság szóvivője.

MTI

Vezendi Jánosné rendőr őrnagy tájékoztatása szerint hajnalban érkezett a bejelentés a hajdúszoboszlói rendőrkapitányság ügyeletére, hogy a Szilfákalja úton található bankautomatát ismeretlen tettes(ek) megrongálták.
   
A bejelentést követően a járőrök két percen belül a helyszínen voltak, de ott, illetve a környező utcákban már senkit sem találtak.
   
Az ismeretlen tettes a bank előterébe a mágneskártyával nyitható fotocellás ajtón keresztül jutott be, feltehetően kártyahasználattal. Az automatát valamilyen feszítő hatást kiváltó anyaggal rongálta meg. A rendőrség szakértők bevonásával folytatja az eljárást - tette hozzá a rendőrségi szóvivő.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!