Nem veszik el az ötmillió?

Veszprém - Ha az idén nem épül ki Kádártán a Bedevölgy utcai közlekedési jelzőlámpás csomópont, kidobunk az ablakon 5 millió forint beígért támogatást - mondta el csütörtökön sajtótájékoztatón Katanics Sándor, a körzet önkormányzati képviselője.

Varga Domokos Péter

Felidézte, hogy ő 2008. november 28-án írt levelet ebben az ügyben Veszprém polgármesterének, ám választ azóta sem kapott. A támogatást Katanics Sándor kérésére felerészben a Honvédelmi Minisztérium, felerészben pedig az Igazságügyi Minisztérium ígérte meg.

A lakókörzetben élők az elmúlt hetekben aláírásgyűjtést kezdeményeztek kérésük alátámasztására. Ezt követően értesítették a lakosokat arról, hogy pénteken délután öt órakor Debreczenyi János polgármester lakossági fórumra várja őket. Katanics Sándor reményét fejezte ki, hogy a fórumot azért hívja össze a polgármester, mert meggondolta magát, nem hagyja elveszni az ötmillió forintot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!