Sztárvendégek az őszi szünetben - Kovácsovics Fruzsi és Király Viktor is feltűnik a zenecsatornán

Napló - Érdemes lesz nézni a zenetévé Megállóját az őszi szünetben is, hiszen olyan sztárok lesznek Ben segítségére, mint Kovácsovics Fruzsi, Cozombolis és Király Viktor, akik így négyesben hihetetlen, vicces újdonságokat próbáltak ki,

Kiss Nikolett

Igazán izgalmasnak ígérkeznek a VIVA TV Megálló című műsorának őszi szünetben vetített részei. A népszerű kívánságműsorban ugyanis Ben segítségére lesz Kovácsovics Fruzsi, Cozi és Király Viktor is. A három énekes azonban nemcsak a kívánságok teljesítésében segített, hanem minden mókában benne volt.

 "Az iskolában, ahol forgattunk, a diákok nagy meglepetésére mi szolgáltuk ki őket a büfében. Viktornak olyan sikere volt, hogy 120 forint borravalót is kapott!” – mesélte nevetve Ben, aki még a mixerkedésbe is belekóstolt. „Mivel egy vendéglátós suliban voltunk, Viktorral mixerkedni tanultunk, és megpróbáltuk ellesni a profi mozdulatokat. Elő is adtunk egy merész produkciót, ami nagy szerencsére nem végződött látványos üvegtöréssel " – tette hozzá a VJ.

Fruzsi és Viktor még a felszolgálók oktatásában is részt vettek, majd a végén nekik kellett felszolgálniuk a desszertet a diákoknak. Viktor mesterien zsonglőrködött a sok-sok tányérral, hiszen régebben dolgozott felszolgálóként is.

Az események végül majdnem tortacsatába torkolltak. "Elkészítettünk egy marcipán VIVA logóval ellátott tortát és közben teljesen összemaszatoltuk egymást a csoki mázzal." - mesélt mosolyogva élményeiről Ben, aki azt is hozzátette, hogy ezzel együtt lezárult a Megálló nagy süti-sütős versenye, amit Fekete Dávid egykori gimije nyert meg. Ők állíthatják össze TOP5-ös listájukat október utolsó Interaktívjában.

Vicces helyzetekben és izgalmakban nem lesz hiány a műsorban, amelynek hangulatát át meg át szövi az egykori szerelmesek, Fruzsi és Ben évődése is

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!