A Boros-Bochkor párossal tárgyal a NeoFM

Budapest - A Sláger helyén jelentkező NeoFM-re szerződtetnék a Boros-Bochkor párost - közölte az adót működtető FM1 Zrt. vezérigazgatója szerdán az MTI-vel.

MTI

Kádár Tamás tájékoztatása szerint tárgyalnak, és ha eredményesen zárulnak a megbeszélések, az "nagyot lendít" programstruktúrájuk véglegesítésén.

Most Kamikáze címmel Lovász László és a rapper Ganxsta Zolee reggeli műsora szól a Sláger helyén jelentkező adón, de az indulás előtti napon kiadott közlemény szerint "a NeoFM továbbra is tárgyalásokat folytat egy végleges reggeli show összetételéről".

Szerdán beszélt arról az MTI-nek Heal Edina, a Sláger Rádió Zrt. vezérigazgatója, hogy a társaság elengedte két "húzóemberét". "Boros Lajos és Bochkor Gábor szabad" - közölte.

A Danubius Rádió már utolsó adásnapján, közös megegyezéssel szerződést bontott húzóneveivel - közölte szerdán az MTI érdeklődésére Földes Ádám vezérigazgató.

A médiahatóság október 28-án meghozott döntésével az econet.hu Nyrt.-hez tartozó FM1 Konzorciumot nyilvánította győztesnek a nagyobbik vételkörzetű, a Sláger által használt, a lakosság 81 százalékát potenciálisan elérő frekvenciáért folytatott versenyben; mögöttük a Danubius Rádiót működtető társaság végzett, harmadik, és ezzel utolsó a Sláger Rádió Zrt. lett. A Danubius által használt hullámsávot a Class FM-mel pályázó Advenio Zrt. nyerte el a Danubius és a Juventus rádió elől.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!