A pokol mély bugyrai

Én nem tudom, de talán az emberbe genetikailag bele van kódolva az, hogy néha hagyja magát módszeresen kínozni. Szenved mint a kutya, s bár elég lenne egyetlen pillanat a helyzetet megváltoztatni, de nem. Folytatja tovább, kínlódik, anyázik, dühödt és teátrális hangsúllyal mindenféle szenteket szólít meg, kiakad, mutogat, értetlenkedik. Így vagyok én a Viva tévével.

Kiss Nikolett

A televíziós csatornák között szörfözgetve néha megmegállok itt, nehogy lemaradjak a magyar popzene egy újabb üstökösének becsapódásáról. És nem, sajnos nem bírok lemaradni.

Teljes mértékben felfoghatatlan számomra, hogy a producerek, tévés szerkesztők mégis milyen elborult leszívott /megvesztegetett/lebutított elmeállapotban  lehettek akkor, amikor bemutatkozási lehetőséget biztosítottak a bizony szép számmal előforduló, énekelni, táncolni, beszélni a legkisebb mértékben sem tudó embereknek, akik  - ne szépítsük - az antitalentum definíciói.  

Itt van példának okáért mindjárt a Fresh nevű csapat: én elhiszem, hogy szép női mellekkel és gömbölyű fenékkel sok mindent el lehet érni, meg lehet bocsájtani, de mindent azért nem. Viki és Ági ameddig valamelyik pasis magazinban pózol tökmeztelenül, addig engem messziről nem érdekel a dolog, csak egyet kérek (na jó: könyörgöm), legyen már egy épeszű ember, aki megtiltja nekik, hogy éneklés címszóval az  emberitől valami igen távol álló hangot kiadjanak a torkukból.

Nem különb a Josh és Jutta nevű formáció sem. Ők a tutira mentek: végy egy tüc-tüc számítógépes alapot, egy jó csajt és egy nyálasra zselézett hajú macsót. 

A  Barbee, Noémi Virág és Rami néven futó klasszisokról meg már ne is beszéljünk. Én azt hittem, hogy a Fásy mulatónál már nincs mélyebb bugyra a pokolnak. Pedig van.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!