Egyedül marad Péter Szabó Szilvia, a Nox énekesnője

Napló - November 9-én jelenik meg a Nox legújabb, Most című albuma. Ezen a kiadványon már csak Péter Szabó Szilvia szerepel, a duóként indult együttes férfi tagja, Nagy Tamás hét év közös munka után elbúcsúzott partnernőjétől.

Gyuricza Ferenc

A családapaként maximálisan megfelelni kívánó Nagy Tamás a nehéz döntést a közelmúltban hozta meg, elmondása szerint a koncertekre való hosszú felkészülési időszak, a nem túl családbarát időbeosztás egyre inkább arra sarkalta, hogy visszavonuljon a rivaldafénytől.

A nyár Péter Szabó Szilvia életében is komoly változást hozott. Az énekesnő ekkor szakított kedvesével, vagyis életének ezen időszaka végleg lezárult.

Bár volt szerelmével baráti viszonyban váltak el, és munkakapcsolatuk továbbra is tökéletesen működik, Péter Szabó Szilva mégis úgy érzi, ahhoz, hogy új életet tudjon kezdeni, Ausztráliáig meg sem áll.

Új kihívások után szeretne nézni, ismét iskolapadba vágyik, ahol angol tudását pallérozhatja. Rengeteg időt szeretne aktív pihenéssel tölteni, és feltett szándéka, hogy felfedezi Ausztrália élővilágát, a kenguruktól kezdve, a koalákon keresztül egészen a nagy fehér cápákig.

Elutazása előtt azonban még néhány kötelezettségének eleget kívánt tenni. Elkészítette a Most című albumot, amelyen újra hangsúlyos szerepet kapnak a népies motívumok, valamint a népi hangszerek is.

A lemezen hallható dalok Péter Szabó Szilva érzelmeiről, érzéseiről, gondolatairól mesélnek, betekintést engedve ezáltal az énekesnő lelkébe. Az album megjelenést lemezbemutató koncertek követik, s mivel közeledik a Karácsony, így a Nox a Szeretet ünnepe alkalmából ingyenes fellépésekkel lepi meg rajongóit.

További zenei hírek itt!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!