Három holttestet találtak egy leégett házban

Három összeégett holttestet találtak abban a lakóházban, amely hétfő este égett le Hajdúszoboszlón; bűncselekményre utaló nyom nem volt a helyszínen - tájékoztatott a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője kedden.

MTI

Vezendi Jánosné őrnagy elmondta: hétfő este kaptak bejelentést arról, hogy Hajdúszoboszló egyik külső városrészében egy kigyulladt házban a tűzoltók oltás közben két, a felismerhetetlenségig összeégett holttestet találtak. A két test annyira összeégett, hogy még a nemüket sem lehetett megállapítani - tette hozzá.    

Kedd délelőtt a rendőrség tűzszakértővel együtt folytatta a tűzeset körülményeinek vizsgálatát. Ennek során a kiégett házban a romok között újabb, a másik kettőhöz hasonlóan összeégett holttestet találtak.    

Vezendi Jánosné közlése szerint egyelőre nem tudták megállapítani a tűz okát, bűncselekményre utaló nyomot nem találtak a helyszínen.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!