Panaszt nyújtott be a Füred

Balatonfüred - Jogorvoslatért fordult a Magyar Kézilabda Szövetség elnökségéhez a Balatonfüredi KSE NB I-es férfi kézilabda-együttese, mi- után fellebbezését elutasították a BKSE-Ferencváros mérkőzés kapcsán.

B. Virág Rita

Mint arról korábban már beszámoltunk, a november 4-én lejátszott és 22:20-ra megnyert BalatonfüredFerencváros derbit a vesztes fél megóvta játékvezetői műhibára hivatkozva. A versenybizottság az óvásnak helyt adott és újrajátszást rendelt el. Ezután a BKSE fellebbezést nyújtott be.

A fellebbezési bizottság is helybenhagyta az elsőfokú határozatot, így december 22-én kénytelen a Füred ismét fogadni a Fradit.

A balatoni egyesület ezek után a Magyar Kézilabda Szövetség elnökségéhez fordult és panaszt nyújtott be. Ebben kitért a fellebbviteli tárgyalás körülményeire, és azt indítványozta, az MKSZ hívja össze az elnökséget és az óvást utasítsa el. Fontos megjegyezni, hogy a klub továbbra sem kapta kézhez a fellebbviteli tárgyaláson meghozott határozatot.

További hír a fürediekről, hogy Szabó Imre kapusra további hat-nyolc hétig még biztosan nem számíthat Velky Mihály edző. A kiváló hálóőr, aki itthon maradt és nem utazott el Eperjesre, a hétvégén eltörte a bal kezét.

A sajkacsontja sérült meg, és már be is gipszelték. A hátralévő idei három mérkőzésen (szerda Cegléd, szombat Kecskemét, jövő kedd Ferencváros) Szathmári János mellett a fiatal Szász Zsolt kap majd lehetőséget a keretben.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!