Sikeres volt a szereplés a futsal világkupán

Lommel - Immár 15. alkalommal rendezték meg a rendvédelmi szervek futsal világkupáját a belgiumi Lommelben, ahol összesen 64 csapat indult a világ minden tájáról.

Mátételki András

Hazánkat négy csapat képviselte a teremben rendezett focitornán, köztük volt a Veszprém Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság csapata, melynek játékosai a megye hat tűzoltóságának (Badacsonytomaj, Balatonfüred, Balatonfűzfő, Pápa, Pétfürdő, Veszprém) és a megyei igazgatóság állományából kerültek ki. A megyei válogatott bejutott a legjobb 32 közé, ahol egy francia csapatot legyőzve jutott tovább. A nyolc közé jutásért egy török csapattal küzdöttek meg a fiúk. A rendes játékidő letelte után - 1:1 volt az állás -, a büntető-párharcban alul maradtak, így végül, legjobb magyar csapatként, a jónak mondható tizedik  helyen végeztek.

Csapattagok: Horák Attila(csapatkapitány), Nagy Norbert, Pencz Norbert, Baumann Szabolcs, Horváth Tamás, Kiss László, Rózsa Balázs, Takács Attila, Kovács István, Pilka Zsolt, Szabó András.

Címkék#futsal

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!