Üzemcsarnokban is járt a Mikulás

Várpalota - Boldogan érkeztek a kisebb és nagyobb gyermekek szüleikkel, s töltötték meg az egyik palotai cég üzemcsarnokát - a Mikulást várva. A jó öreg szakállas persze meg is jött, s hatalmas zsákjából minden gyermek számára jutott egy-egy finomságokkal teli csomag.

Szabó Péter Dániel

Első alkalommal szervezték meg a Mikulás-ünnepséget a több mint 150 főt foglalkoztató Ilcon Kft. üzemében, amely ezzel családbarát jellegéről tett tanúbizonyságot. Az egyik dolgozó fejéből pattant ki a rendezvény ötlete, amely során nemcsak a Mikulást fogadták dallal, gitárzenével, hanem mesés műsorral és egy színdarabbal is szórakoztatta az alkalmazottakból összeállt nyolc fős szereplő-rendező csapat a dolgozók gyermekeit, s persze a munkatársakat.

A cég vezetése is a kezdeményezés mellé állt, sőt, az alkalmazottak gyermekei számára egy rajzpályázatot is hirdetett, "Hogyan óvhatja cégünk környezetünket"-címmel, amelynek eredményhirdetésére és a díjátadóra is a Mikulás-műsorban került sor. A beérkezett rajzokat kiállítják majd a palotai üzemben.

Ami a programot illeti, Mikulás és az őt kísérő krampusz derültséget okozó megérkezése után Lúdas Matyi, Döbrögi uraság és a többiek is megjelentek egy színdarab erejéig, majd a házigazda jóvoltából kakaó-partival zárult a jól sikerült Mikulás-nap.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!