MKB Veszprém: a Tatran ellen kezdenek

Veszprém - A szlovák Tatran Presov látogat pénteken a veszprémi férfi kézilabdacsapat otthonába. A mérkőzés este fél hétkor kezdődik.

Horváth Gábor

Amolyan félig tétmeccs a bajnoki címvédő és jelenleg is listavezető MKB Veszprém KC első idei találkozója, ebben a szezonban a Tatran Presov ugyan a magyar pontvadászatban szerepel, de eredményeit nem jegyzik a hivatalos tabellán.

A szlovákok eddig jól szerepeltek: 13 győzelem, egy döntetlen és két vereség a mérlegük. A két csapat őszi mérkőzését a veszprémiek nyerték meg, idegenben 31:36ra.

Mocsai Lajos elmondta: az eperjesiek egy nemzetközi szinten jegyzett, egységes, erős gárdával rendelkeznek, amely ellen nem könnyű játszani.

A veszprémiek szakvezetője a keret egészségügyi állapotával kapcsolatban megjegyezte, többen is bajlódnak kisebb problémával. Az utóbbi időben Peric, Lapcevic, Sesum, Eklemovics és Gulyás sem volt száz százalékos állapotban. Jó hír viszont, hogy a tavaly térdműtéten átesett Marko Vujin állapota szépen javul, a balkezes szerb átlövő játékára valószínűleg márciusban már számíthat a csapat.

Ahogyan arról már beszámoltunk: két játékos, Gál Gyula és Ivan Pesic már nem tartozik az együttes kötelékébe. A magyar válogatott, az utóbbi időben Tatabányán kölcsönben szereplő beállóst a CO Zágráb vásárolta ki, a fiatal kapus valószínűleg szintén Horvátországban, hazájában folytatja pályafutását.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!