Bokros vitára invitálna

Veszprém - Az emberek zsákbamacskát vesznek, ha nem ismerik a pártok programját - jelentette ki Bokros Lajos, az MDF miniszterelnök jelöltje.

Mátételki András

Bokros Lajos a szerdai sajtóbeszélgetésen úgy fogalmazott: gyáva és felkészületlen a többi jelölt, mert nem mernek kiállni vele vitára. Az MDF elkészítette a Munka+Méltóság=Megújuló Magyarország programot.

Ezt neves szakemberek kitűnő munkának értékeltek szemben azokkal, amelyek délibábos jövőt ígérnek. Bokros Lajos a Napló kérdésére elmondta, lehet adót csökkenteni, de csak abban az esetben, ha mindenki vállalja a közterheket, mert ma sokan kibújnak alóluk. Nem az állam dolga fellendíteni a gazdaságot, hanem a vállalkozóknak kell új munkahelyeket teremteniük. Élesen visszautasította a szélsőjobb azon véleményét, hogy a multinacionális cégeket ki kell űzni hazánkból. A külföldi befektetők jelentős megrendelést adnak a kis- és  középvállalkozóknak, nélkülük tönkremennének.

A beszélgetésen részt vett a párt két országgyűlési képviselő-jelöltje, az ajkai Marton József és a tapolcai Mészáros László. A házigazda Kuti Csaba, a párt megyei elnöke volt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!