FC Ajka: nem hagyják magukat

Ajka - Az NB II-es labdarúgó bajnokságban tavasszal még veretlen riválisát látja vendégül az FC Ajka szombaton.

Novothny Ottó

A szombati találkozón a házigazdák ellenfele a Kaposvölgye együttese lesz (kilencedik a tabellán 21 ponttal), amely két győzelmet és egy döntötlent ért el eddig az idei három találkozón. Az ajkaiak (hatodik hely, 27 pont) ugyanakkor két alkalommal kikaptak és hazai pályán diadalmaskodtak.

- Volt visszhangja annak, hogy a Szigetszentmiklós elleni meccsünk játékvezetőjét kritizáltam - kezdte Artner Tamás az FC Ajka mestere.

- A szakemberek azonban egyetértettek velem. Összeszámoltam: eddig hat-hét pontot veszítettünk hasonló ítéletek miatt. Sajnos beraktak bennünket a kiscsapat dobozba és innen kell továbblépnünk. Nem hagyjuk magunkat, küzdünk tovább.

- A Kaposvölgye lendületbe jött.

- Igen, pilalnatok alatt elkerültek a veszélyes zónából, ami nem véletlen, hiszen igazoltak új játékosokat. Ettől függetlenül mindent megteszünk a győzelemért.

- Pákai Gergő eltiltása után visszatérhet.

- Sajnos ismét kiderült, hogy amikor egy meccs idejére műfüvön vagyunk kénytelenek játszani, akkor az roppant sérülésveszélyes. Így történt most is, Subicz Gábor, Kaj András és Kovács Gábor is fájlalja a lábát. Ezért is szerencse, hogy Gergő ott lehet a védelem tengelyében. Szeretnénk megszerezni mindhárom pontot, amelyhez várjuk a szurkolóink támogatását is.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!