Club Tihany az Igazi!

A Generál Média teljesen ingyen átengedi az általa lefoglalt, és leelőlegezett Club Tihany szállodát.

Országos Sajtószolgálat (OS)

Az idei Média Hungary helyszínváltozása kapcsán tény, hogy a Generál Média cégcsoportunk egyik részlege nagyszabású rendezvényt szervezett az ingatlanszakmának a Club Tihanyba, de amint kiderült a két esemény időpontjának ütközése, azon voltunk, hogy mindenki számára megnyugtató megoldást találjunk.

A Generál Média megítélése szerint a Média Hungary az összefogást, a szakma egységét is szimbolizálja.

A Generál Média teljesen ingyen átengedi az általa lefoglalt, és leelőlegezett Club Tihany szállodát, és nagy tisztelettel kéri Csermely Ákos Urat, hogy fogadja el a Club Tihanyt rendezvénye helyszínéül, mert a szakma képviselőinek csúcstalálkozójához hagyományosan hozzátartozott az egész napos, és esti kötetlen, de közös kikapcsolódás, ami a módosított helyszínen kivitelezhetetlen.

Cserébe a Generál Média annyit kér, hogy a szervező Csermely Ákos Úr a közel 100 millió forintos nyereségének 1%-át ajánlja fel a Tűzoltó utcai Gyermekklinikának. Amennyiben Csermely Ákos Úr nem él ajánlatunkkal, úgy cégünk nagy szeretettel, és tisztelettel a szokott időben, helyen és módon várja a résztvevőket saját média rendezvényén, mindezt ingyen.

Generál Média Kft.
[email protected]

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!