Válogatottak szkanderben

Pápa, Fülöpszállás - Fülöpszállás volt a házigazdája a 20. magyar szkanderbajnokság országos döntőjének. A versenyen tucatnyi klub 110 erős embere állt asztalhoz. A pápai Titán SE színeit ketten képviselték.

Novothny Ottó

Nagy Tivadar jobbal negyedik, bal karral ötödik helyen zárt (72 kg-os kategória), miközben nemzetközi és magyar bajnokokat utasított maga mögé.

Testvére, Nagy Szabolcs mindkét karral a negyedik helyen végzett a +100 kg-os súlycsoportban, ahol szintén roppant magas színvonalú vetélkedőt láthattak a szurkolók.

Mindkét pápai sportember bekerült a magyar szkander-válogatottba (a harmadik jegyzett szkanderos, Nagy Miklós sérült volt), a siker a heti öt súlyzós, illetve két szakedzésnek is köszönhető.

A pápaiak május 8-án az Ördög-pincében amatőr karbirkózók versenyét rendezik meg, várnak mindenkit a helyszínen, illetve készülnek a május végi pellérdi profi szkanderbajnokságra.

 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!