Embernagyságú jégpoharakban kevertek a sztárok

Extrém koktélkeverő versenyen mérte össze tudását nyolc sztár Európa első számú szórakozóhelyén. A négy különös pár közül a Labancz Lilla és Bárdosi Sándor alkotta Barátok csapata keverte a legkiválóbb jeges csodát. Az embernagyságú jégpoharakban készített finomságokat Keresztes Ildikó vezetésével egy sztárzsűri értékelte.

Napló Online

A Finlandia négy íze alapján álltak össze a párosok: a grapefruit csapatát Varga Viktor és Horváth Tamás Kiscsillagok alkották, Pély Barna és Galambos Dorina, avagy a Szerelmesek áfonya vodkából kevertek koktélt, Hajas László és Zsidró Tamás Sztárfodrászok a lime ízből ügyeskedtek, a két jó barát, Labancz Lilla és Bárdosi Sándor pedig a mangó ízből varázsoltak ízletes nedűt.

A látványos megmérettetésen a csapatok mindent bevetettek, hogy megnyerjék a Keresztes Ildikó, MCDC és Varga Gergő profi mixert alkotta zsűrit. A Kiscsillagok sokkolták a közönséget: Tomi Viktor haján keresztül locsolta a szirupot a másfél méter magas, jégből faragott pohárba.

Zsidróék a szívószálakkal tették látványossá koktéljukat, Dorináék az ízkombinációra koncentráltak, míg Labancz Lilla és Bárdosi Sándor egy nagy vodkásüveggel díszítették remekművüket.

A zsűri Keresztesi Ildikó vezetésével, Varga Gergő ötszörös Finlandia magyar bajnok és nemzetközi bajnok szakértelmével és MCDC tapasztalataival végigkóstolták a koktélokat, majd eredményt hirdettek a látvány, a gyorsaság és az íz alapján.

A dobogó első fokára a Barátok csapat alkotta Labancz Lilla és Bárdosi Sándor állhatott fel, büszkén magasba emelve a mesterfokozatú sztár-koktélkeverő oklevelesüket.

Másodikok a Kiscsillagok lettek, a harmadik helyen Zsidró Tamás és Hajas László végzett, míg Pély Barna és Galambos Dorina cseppet sem méltatlankodva vették tudomásul, hogy leszorultak a dobogóról.

A mesterfokú képesítést mindannyian megkapták, sőt a finom italokból otthonra is vihettek egy-egy üveggel.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!