Ide nincs örök bérlet

A közönségtalálkozón részt vevők és az autogramkérők számán egyértelműen mérhető volt: a sorozatsztárok és a kulisszatitkok sokkal érdekesebbek, mint mondjuk a sportriporterek.

Kiss Nikolett

Nem volt ez másként a Jóban-rosszban című napi sorozat esetében sem, szinte teljesen megtelt érdeklődőkkel a Kamera Hungária Fogadó nevű helyszíne.

Cserébe a szappanopera szinte összes sztárja itt volt: Szabó Zsófi, Gazdag Tibor, Brózik Klári, Seres Dániel, Bálizs Anett, Baronits Gábor, Kembe Sorel és a producer Nagy Tamás Grande. Utóbbitól egy nézői kérdésre megtudhattuk: a sorozatban szereplő színészeknek tisztában kell lenni azzal: mindig kell a frissítés, az újdonság, ide nincs örök bérlet. Ritka az olyan eset, mint mondjuk a Pongrácz Pétert játszó Gazdag Tibor, aki hosszú évek óta tagja a stábnak.

Fontosak az egy-egy szereplő karakterében történt változások is, utaltak itt a nézők például Betty Tanakisra (alias Szabó Zsófi), aki szexbombából lett szűzies kislány. Kiderült az is, hogy a kórházban játszódó sorozatot orvos szakértő felügyeli, hogy nagyon ne lógjon ki a lóláb a műtős jeleneteknél. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!