Sztárok karácsonyra: hallgassuk 2011 legújabb ünnepi zenéit!

Biztosan szól majd a Csendes éj, aztán jön a Mennyből az angyal, és énekeljük a Kiskarácsonyt is, ám ha már felcsendültek a karácsonyfánál a klasszikus dalok, teremtsünk ünnepi hangulatot a legfrissebb karácsonyi slágerekkel, hiszen Mariah Carey, Rúzsa Magdi, Michael Bublé, Wolf Katiék és az X-Faktorosok hangja is elvarázsol. Kellemes ünnepeket kívánunk összeállításunkkal minden kedves olvasónknak!

zaol.hu

1. Karácsonyi álom

Az m1 DTK Show című műsorának felkérésére írtak varázslatos karácsonyi dalt, melyet gyönyörű hangú magyar sztárok adnak elő: Wolf Kati, Szekeres Adrien, Roy és Pély Barna maradandót alkottak.


2. Christmas

2011 egyik legsikeresebb kiadványa lett a többszörös Grammy-díjas kanadai énekes Michael Bublé karácsonyi albuma. A Christmas című nagylemezből megjelenése óta immár több, mint négymillió példány kelt el világszerte. Nem csoda, hisz kellemes hangjával meghódítja a női szíveket...


3. All I Want For Christmas Is You 

Mariah Carey gondolt egy nagyon és bombaformába hozta magát szülése után: karcsúbb, mint valaha, s így már bátran szexi mikulásruhába bújhatott az All I Want For Chsristmas Is You című slágerének legújabb klipjében, ráadásul duettet énekel az első számú tinikedvenccel, Justin Bieberrel, hogy még nagyobb legyen a hatás.

A karácsonyi bulikon már-már "kötelező" sláger 2011-es verziója:


 4. Tárd ki a szíved

Hangulatos, fülbemászó karácsonyi dallal lepte meg a magyar közönséget Rúzsa Magdi (és az egyik magyar mobilszolgáltató).

 

 

 További zenei hírek itt!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!