A gyanúsítottak fotói! Tanúkutatás és adatgyűjtés Enyingen!

<b>Veszprém</b> - Egy enyingi és egy sárbogárdi férfit keres a rendőrség Marian Cosma brutális meggyilkolásával kapcsolatban; a gyanúsítottak ellen körözést adtak ki.

Halmos György

A MKB Veszprém KC beállósát, Marian Cosmát ma hajnalban késelték halálra Veszprémben egy szórakozóhely előtt. Másik két játékos Ivan Pesics és Zarko Sesum súlyos sérüléseket szenvedett. 

A nyomozás eddigi eredményei alapján a bűncselekmény elkövetésével két férfi gyanúsítható. 

Raffael Sándor körülbelül 170 centiméter magas, izmos, erős testalkatú, rövid sötét hajú, társa Sztojka Iván körülbelül 165-170 centiméter magas, izmos, sportos testalkatú, kopasz, feje borotvált. 

A megyei főkapitányság kéri mindazokat, akik a gyanúsítottak hollétéről, tartózkodási helyéről bármi információval rendelkeznek, hívják a 112-es vagy 107-es ingyenes segélykérő vagy a 88/428-022-es telefonszámot.


Raffael Sándor




Sztojka Iván



Tanúkutatást és adatgyűjtést végzett a rendőrség vasárnap Enyingen, tekintettel arra, hogy a ma hajnali veszprémi gyilkosság egyik gyanúsítottja, Sztojka Iván a Fejér megyei község lakója - közölte a rendőrség az MTI-vel.

A nyomozást végző Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság szakembereinek az enyingi rendőrőrs helyismerettel rendelkező egyenruhásai segítettek - mondta el Németh-Kész Mónika rendőr százados, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.
   
Az MTI úgy tudja, hogy a gyanúsítottat nem fogták el, s továbbra is nagy erőkkel keresik. A gyilkosság másik gyanúsítottja, Raffael Sándor viszont nem enyingi, hanem sárbogárdi lakos.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!