A legrosszabb karácsonyi ajándékok - Borzalom a köbön

A karácsonyi ajándékhajsza mindenki idegeit megviseli: minek fog örülni a nagypapa, hol találhatunk felfújhatós krokodilmatracot, megsértődik e a barátnő a fitnessz dvd-től. A megfelelő ajándék kiválasztásában nem segíthetünk, de abban tanácsot adhatunk, hogy mit NE vásárolj.

Kiss Nikolett

A Telegraph internetes kiadása csokorba gyűjtötte a legrosszabb karácsonyi ajándékokat, ezekből szemezgettünk.

Ha azt hiszed, hogy ezzel a gettó-bizsuval ékített bögrével a megajándékozott lehet a király az irodában, akkor hatalmasat tévedsz. Sokkal valószínűbb, hogy a bögre tulajdonosa az elismerő pillantások helyett gúnyos röhögéseket zsebelhet csak be. Ha mégis úgy véled, hogy ez a megfelelő ajándék, akkor kattints.

A teljes Knight Rider sorozat igazi büntetés lehet, csak elvakult rajongók képesek kibírni 84 epizódnyi David Hasselhoff dózist a súlyos mentális sérülés veszélye nélkül. Ha van ilyen ismerősöd, akkor katt.

A "Celeb vagyok, ments ki innen" című valóságshow egyetlen pozitívuma az volt, hogy az utált hírességeket szenvedni láthattuk. Ha neked is van olyan ismerősöd, akit hasonlóan megalázó helyzetekben szeretnél látni, akkor neki valóak az alábbi ínyencségek - nyalóka hangya, kukac és skorpió ízesítéssel.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!