A rózsaszín bombázó - A román tornászválogatottban is szerepelt a népszerű művésznő

Várpalota - Születésnapján ad koncertet Várpalotán a népszerű énekes és musical-színésznő, Keresztes Ildikó, akinek pályafutása a Balaton partján rendezett tehetségkutató versenyen, a Rózsaszín bombázók zenekarban kezdődött.

Munkatársunktól

Egy kis műfaji kitérő a Kormorán együttesben, majd következett a Keresztanya zenekar, s végül szólókarrier, örömzenéléssel kiegészítve.

A zenészélet előtti mindennapokat a torna határozta meg, ez volt az az alap, ami segített abban, hogy energikus tudjon maradni nap, mint nap a koncerteken, fellépéseken. 

Az énekesnő Marosvásárhelyen született és nevelkedett, tanulmányait, sportpályafutását is ott kezdte el. Kevesen tudják róla, de a művésznő a román tornászválogatott csapatát erősítette Magyarországra költözésük előtt. 

Nem volt egyszerű a magyar zenei élet kiválóságai közé bekerülni, hiszen évekig csak vokálozott a neves előadók mellett. 

A kitartó munka azonban meghozta gyümölcsét, szólóénekesként és musicalszínészként is hírnévre tett szert. 
 
Első lemeze a Nem tudod elvenni a kedvem 1999-ben jelent meg, és már a címével is üzent rajongóinak: itt vagyok, dolgozom, nem adtam fel, megcsináltam, úgy ahogy én gondolom, s nem úgy, ahogy elvárták. 

Nem a miénk az ég című dal hozta meg a rég várt elismerést számára.
 
Tíz évvel később már a harmadik, Minden, ami szép volt című albumát népszerűsíti koncertjein. Ezen a legutóbbi lemezén olyan ismert slágereket dolgozott fel az alkotó csapat, amelyek a művésznő személyes kedvencei; szép élmények és kedves barátok emléke kapcsolódik azokhoz. 
 
A művésznő nagy álma, hogy ne egyedül álljon a színpadon, hanem saját zenekarral; harmadik lemeze kapcsán ez az álma valóra vált. 

A kitűnő zenészekből álló együttesével szombaton, éppen születésnapján koncerteznek Várpalotán. 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!