Amatőr és profi táncosok versenye

Balatonfüred - A Hip-hop, a dance és a show műfaj legjobbjai versengtek szombaton a Balaton Szabadidő- és Konferencia Központban.

Gidai Judit

Gyermek, serdülő és felnőtt kategóriákban, kis, nagy csoportos és egyéni produkciókat, valamint duetteket láthatott a közönség a Moderntánc Kupasorozat 2008/2009-es évadjának hatodik fordulóján.

A gyermek korosztály szinte minden kategóriájában a No Comment Hip-Hop Tánciskola (edző: Pálmai Katalin) növendékei szerezték meg az első helyezést, a T-Dance Hip-Hop S.E. (edző: Novák Gábor) a dance kategória győztese lett.

A serdülőknél a No Comment tánciskola (edző: Bakos Melinda) mellett sikeresen szerepeltek az A-Force 1 TSE (edző: Németh Ádám), valamint a Rainbow Team S.E. (edző: Farkasné Gál Andrea) és a FITT S.E. Showtánc csoport (edző: Vukmanné S. Tünde) versenyzői.

A felnőtt korosztályban két kategóriában mérették meg magukat a versenyzők, az amatőrök között a Pécsi Fordan Táncklub (edző: Horváth Beáta), a No Comment tánciskola (edző: Bakos Melinda), az A-Force 1 TSE (edző: Németh Ádám), a Starlight Dance Company (edző: Topa) és a Cholnoky Mozgásművészeti Stúdió (edző: dr. Kiszelyné Czibik Tünde) táncosai szerepeltek a legjobban. 

A profi kategóriában az A-Force 1 TSE (edző: Németh Ádám), az Oldschool Hip-Hop Tánciskola (Pálvölgyi Szilárd, Rico) és a Westside TSE (edző: Vincze Csaba) versenyzői vihették haza a győztesnek járó trófeát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!