Ár-érték arányban legjobb a Balaton

Balatonfüred - A Balaton nagyon kedvező ár-érték arányára hívta fel az osztrák vendégek figyelmét egy osztrák napilap.

Kiss Nikolett

A Magyar Turizmus Zrt. a nyári Balaton turisztikai szolgáltatásainak népszerűsítése érdekében a közelmúltban osztrák újságírók számára szervezett sajtóutat a magyar tenger partjára. 


A szolgáltatások ár-érték arányát tekintve a Balaton verhetetlen
(Fotó: Kőrösparti Beatrix)


A tanulmányút eredményeként egész oldalas turistacsalogató összeállítás jelent meg egy 650 ezres olvasótáborral rendelkező napilapban. 

A cikk szerzője nosztalgikus hangulatban ismertette a Balaton rendszerváltás előtti szerepét, majd éles határvonalat húzva bemutatja a tó turisztikai infrastruktúrájában azóta bekövetkezett rengeteg kedvező fejlődést. 

Részletes programot és szállásismertetőt is tartalmazó újságcikk külön felhívja a figyelmet arra, hogy a szolgáltatások ár-érték arányát tekintve a Balaton verhetetlen alternatíva az osztrák utazóknak. 

Az MT Zrt. az idei főszezonban számos helyen népszerűsíti a balatoni nyaralás előnyeit. 

A nyári főszezon idején: július és augusztus hónapban a bécsi és Bécs környéki orvosi rendelők várótermeiben is láthatóak a társaság hirdetései, amelyek a Balatonhoz csalogatják a pihenni, üdülni és rekreációra vágyó osztrákokat.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!