Ben átverte Puskás Petit és SP-t - Fotókkal!

Napló - Csúnyán átverték SP-t és Puskás Petit – az elkövető pedig barátjuk, Ben és barátja, Cozombolis volt.

Kiss Nikolett

A két fiatal énekes majdnem verekedésbe torkolló balhéba keveredett a VIVA szeptember 19-én és 20-án látható Kalandtúra hétvégéjének forgatásán. 

Sírás, balhék, orosz maffia: a műsorban vendégként szereplő fiúk nem is sejtették, mivel készül Ben és Cozi…

A VIVA képernyőjét szeptember 19-én és 20-án elfoglaló Kalandtúra hétvége kedvéért Ben és Cozi elhatározták, hogy Visegrád és Szentendre környékén kalandoznak néhány napig – méghozzá pénz nélkül. 

Mindenért, legyen szó utazásról, kajáról, szállásról, természetben fognak fizetni. 

A különleges vállalkozás második napján csatlakozott hozzájuk SP. A VIVA Comet gálán taroló énekes rémálmaiban sem gondolta volna, mi vár rá…

„Mondtuk SP-nek, hogy menjünk bobozni. A pályán ott volt egy beépített emberünk, aki rögtön belekötött szegény fiúba, keverte rendesen a balhét. 

Ekkor Cozi rátett még egy lapáttal és mondogatta SP-nek, hogy miért megy bele ebbe az egészbe, kell neki ránk uszítani ezt az embert. SP pedig hiába védekezett, hogy ő nem akarta ezt... Szinte sírva indult haza, úgy futottunk utána, hogy ez csak átverés…”- mondta el Ben.

A tehénfejésben, traktorvezetésben, fergeteges élményekben bővelkedő kalandtúra utolsó napján Puskás Petit verték át Benék.

„Megkértünk egy a szabadidőparkban táborozó kislányt, hogy írassa alá a pólóját Petivel. Épp a tábortűz körül énekelgettünk, zenéltünk a diákokkal, amikor megjelent egy bolgár rendszámú autó, amiből orosz akcentussal beszélő vadállatok – a lány családja - szálltak ki és rögtön megpofozták Cozit, aki a motorháztetőre esett. 

A maffiózok elvették a gitárjainkat és azt keresték, aki összefirkálta a kislány pólóját… Szegény Peti meg se mert szólalni.” – mesélte nekünk Ben.

Ben nagyon elégedett az átverésekkel, szerinte nagyon jól sikerültek. Annyira élvezte a forgatást, hogy azóta átverős műsorra vágyik – árulta el viccelődve a műsorvezető.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!