Betyár nap volt!

Kislőd – Kincsvadászattal, tutajhúzással, rapidfoci- bajnoksággal, valamint kedvezményes belépőjegyekkel búcsúztatta a nyári szünetet a Sobri Jóska kalandpark.

Szausev Xénia

Vízigömb és paintball, quad, gokart, valamint vizes csúszás zöld fánkban: a nyári szünet vége előtti forró napon senki nem unatkozott, aki a bakonyi kistelepülés melletti kalandparkba látogatott csütörtökön. Az akciódús kalandnap hírére külföldről és a környező nagyvárosokból is érkeztek családok. Jáger Balázs tulajdonos elmondta, az egyik közösségi oldalon lehetett kinyilvánítani a tetszésüket a látogatóknak.

– Négyezer kattintás érkezett a honlapra, és így jóval kedvezményesebben (négyezer forinttal olcsóbban) lehetett a parkban hozzájutni a szolgáltatásokhoz – árulta el a tulajdonos, hozzátéve, a jövőben is terveznek rendezvényekkel és programokkal színesített napot. A legnépszerűbb a drótkötélpálya és a hófánk volt. Utóbbi tavalyi fejlesztés, a vállalkozó szelleműek óriás gumikarikákban csúszhatnak le a domboldalról a dísztóba.

A kánikulában sokan keresték ezt a fajta szórakozást, volt, aki az árnyékban piknikezett vagy egy frissítő társaságában menekült a fa alá. A legfőbb attrakció továbbra is a fák között kiépített, összesen közel másfél kilométer hosszú drótkötél- és akadálypálya, amely alaposan próbára teszi az ügyességet és egyensúlyérzéket. Kérdésünkre Jáger Balázs elmondta, bobpálya kialakítását is tervezik, igyekeznek bővíteni és téliesíteni a parkot, hiszen a tó nagyszerűen alkalmas korcsolyázásra.

A kalandpark színpadán fellépő Brass in the Five zenekar Brass cirkusz című műsorában rézfúvós hangszerekkel önfeledt nevetésre bírta a közönséget. Az elsősorban gyerekeknek szóló ingyenes műsorukkal kellemes szórakozást szereztek a felnőtteknek is. A parkban szombaton tartják a betyártriatlont, amelyre eddig több mint 200 érdeklődő jelezte részvételi szándékát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!