11°
15°

Borosta

5 hónapja
Veszprém - Első hallásra nehezen férhet meg egymással a zenészmúlt és az online-specialista szakma, ám Baráth Péter, a Napló online technikai support managere, a Rubber Puppet szólógitárosa a bizonyíték rá, hogy a kettő nem zárja ki egymást.
1 éve
Veszprém - Véh Balázs neve ismerősen cseng a sportszerető közvélemény előtt. A fiatalember bebizonyította, a sportpályafutás után is van lehetőség karrierépítésre, amit Az Év Vállalkozója 2015-díj fémjelez.
1 éve
Az állatok és a természet szerelmesének kell lennie annak, aki sólymokkal foglalkozik. A mindennapi törődés nem pusztán az etetésükből áll, röptetni kell őket, hogy edzésben legyenek.
2 éve
A nagykorúság határán, egy lelkes kis fiúcsapat birkózóizmai pattanásig feszülve várták, hogy erejüket a sok edzés után végre összemérhessék: a régen várt nagy versenyre készültek.
2 éve
Közel húsz éve élnek ugyanolyan szeretettel a hivatásuknak a Nádai-testvérek, akik szinte azonos pályát jártak be ez idő alatt a tűzoltóságnál. Megrázó és kicsit viccesebb történetekről is mesélt a veszprémi, illetve fűzfői tűzoltóparancsnok.

Legolvasottabb

1
Orosz ellenfelet kaptak a magyar vízilabdacsapatok
2
Átadták a 20 millióból megújult Diófa utcát Ajkán
3
Döntetlent játszott a magyar női labdarúgó-válogatott 
4
Kiesett egy kislány a harmadik emeletről Hajmáskéren (frissítve)
5
Sétagalopp meccsre számíthat a Bayern
5 tipp
Mit tehetünk, ha torkunkra forr a szó?
ünnepség / 42 perce
Alapítási évfordulóját ünnepli a legrégebbi amerikai magyar szervezet
A 110 éves, washingtoni Amerikai Magyar Szövetséget a Miniszterelnökség államtitkára is köszöntötte.
Gyász
/"Ami neked csend, és nyugalom Az nekünk örökös fájdalom..."/ Fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy *FEKETE ISTVÁN* *nyugalmazott katonai százados* 75 éves korában csendesen megpihent. Temetése október 25-én 11 órakor lesz a devecseri új temetőben, katonai tiszteletadás mellett. Családja
/"Megállt a szív, megállt a kéz, Nincsen szó az ajkadon. Szívünkben örökké élsz, Mert szerettünk nagyon..."/ Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy *ÉKES ANDRÁSNÉ* *szül. Mayer Mária* életének 80. évében csendesen megpihent. Temetése 2017. október 24-én, kedden 14.15-kor kezdődő gyászmise után 15 órakor lesz a herendi temetőben. Gyászoló család
Szomorú szívvel tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy édesapánk, nagyapánk, testvérünk, *DR. SARKADY ÁRPÁD SÁNDOR* *szülész-nőgyógyász szakorvos* 2017. október 17-én örökre megpihent. Temetésre 2017. október 20-án 11 órakor, a református egyház szertartása szerint került sor. Utolsó útjára, akaratának megfelelően, szűk családi körben kísértük a veszprémi Vámosi úti temetőben. Október 22-én, vasárnap délelőtt 10 órakor a Veszprémi Református Nagytemplomban megtörténik a gyász esemény hirdetése és ott imádkoznak az Őt gyászolókért. Gyászoló család
eljegyzés / 54 perce
Kétkedve fogadták a kapcsolatukat, már az esküvőt is kitűzték Polyák Lilláék
nehezített látási viszonyok / 1 órája
Így vezessen balesetmentesen a sűrű ködben!
Helyi arcok / 1 órája
A partról a Balatonért – Huszonkét év munkája egyetlen szervezetben
Szauer Annamária
vitatéma / 2 órája
Megosztja a rajongókat a tinisztár tetovált teste
öröm és zene / 2 órája
Családi zenekarok találkoztak Herenden
Molnár Sándor
labdarúgás / 3 órája
Videón a Devecser-Ajka Kristály focimeccs
veol.hu