Cozma-gyilkosság: Tiszta vizet a pohárba!

Egy bulvárlap cikke nyomán több hírportál és újság új verzióval szolgál a Cozma-gyilkosság estéjén történtekről. Lapunk már több hete közölte a "régi-új szenzációt", miszerint N. Győző kötött bele a kézilabdázóba.

Szausev Xénia

Dr. Mester Csaba, a gyanúsított N. Győző ügyvédje elmondta, védence elismerte, verekedett Cozmával a diszkóban, vallomása szerint a sportoló többször meglökte tánc közben, mire ő, talán a negyedik alkalommal tenyérrel visszalökött. 

Erre Cozma a földre teperte, verekedtek, miközben a diszkóban elszabadultak az indulatok.

A verekedés hevében R. Sándort valaki fejbe verte egy üveggel. Úgymond, amikor kifutott az utcára, már ketten a földön feküdtek, valaki pedig feléjük hajolt. 

Azt hitte, hogy R. Sándor fekszik az utcakövön, ezért fejbe rúgta azt a férfit, aki föléjük hajolt.

Kérdésükre, hogy N. Győző miért menekült, az ügyvéd azt felelte, hogy a férfi egy régóta tervezett utazásra indult (?!). 

Közrejátszott az indulásban az is, hogy hallotta: állítólag 300 szerb indult el megkeresni a kézilabdázók támadóit.

A védő érvelése szerint, ha ügyfelének szándékában állt volna menekülni, akkor erre nem várt volna fél napot.

Tovább a teljes cikkre!

*

Kíváncsi arra, hogy ki kezdte a verekedést?

Kattintson ide!

*


A védő szerint a rendőrségi taktika része az, hogy mindenkit társtettesként elkövetett emberöléssel gyanúsítanak meg. Az események egyáltalán nem annyira világosak, mint ahogy azt a média leírja - hangsúlyozta az ügyvéd.

Olvassa el a teljes cikket itt!

(Fotó: archív)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!