Csak a végén véreztek el... - Tizenkétezren regisztráltak a vetélkedőre

Ajka - A Széf című televíziós csütörtök esti adásában játszott egy helybeli édesanya és lánya, Papp Jolán Mária és Nagy Anikó.

Kiss Nikolett

A hölgyek ugyan nem nyertek a játékban, mégsem bánják, hogy jelentkeztek, mert egy életre szóló élménynek tartják, hogy a televíziós kulisszák mögé pillanthattak a vidám játék keretében. 

Jolán elmondta lapunknak, hogy több mint tizenkétezer regisztráló közül választották ki őket még vagy száz másik játékossal. Véleménye szerint ez a szerencsének és a szimpátiának is köszönhető, no meg a próbajátékon elért eredménynek. 
 
- Fontos volt, hogy milyen hatással vagyunk a játék készítőire, ez nyilvánvaló volt. A döntőből már a stúdióba vezetett az út, történelmi és irodalmi témájú kérdéseket kaptunk, a tudás és a szerencse is közrejátszott abban, hogy adásba kerülhettünk - mondja Jolán, aki bevallása szerint egyáltalán nem izgult, ahogy lánya is könnyen, lazán vette a vetélkedést. 

Eddig még nem szerepeltek televízióban, mégsem görcsöltek, azt mondják, a pénzért sem.
 
- Ma ez furcsán hangzik, de mi nem a nyereményért mentünk, hanem azért, mert kell néha egy kis kikapcsolódás, vidámság. Eddig sem nyertünk sehol, igaz, nem is kísértjük a szerencsét. Most tízből egy kérdést rontottunk csupán, és a végén véreztünk el, mert nem tudtuk, hogy a köszméte is ugyanazt jelenti, amit a pöszméte. 

De nem keseredtünk el, ha lehet, legközelebb újra jelentkezünk hasonló játékra - nyilatkozta Jolán. 

(fotó: akg.hu)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!