Élet a nyugdíj után

Balatonfüred - Kor-határtalanul avagy középkorúan is kiegyensúlyozottan, boldogan és egészségesen címmel kerekasztal-beszélgetést rendeznek április 22-én, szerdán, délután fél hattól a helyi közösségi házban.

Martinovics Tibor

Az Első Szentendrei Női Szalon Egyesület és a balatonfüredi Életmód Klub szervezte találkozón egyebek mellett a szív- és érrendszeri megbetegedésekről, a csontritkulásról, a diabetesről és az urológiai problémákról tartanak előadást, külön szó esik majd az étkezés és a mozgás egészséget megőrző szerepéről és segítséget adnak a korra jellemző személyiségváltozás tudatos kezeléséhez, a lelki karbantartás módszereihez, valamint új életvezetési stratégiákat mutatnak be. 

A kerekasztal beszélgetés szakértői: Dr. Kiss Attila urológus, Dr. Bulyáki Csaba belgyógyász, Miháldy Kinga dietetikus, Kurdics Erika életvezetési tanácsadó, Pirityi Éva stílustanácsadó. 

A beszélgetést Endrei Judit vezeti. A program egészségügyi szűréssel és méréssel zárul.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!