Eltűnt egy tinédzser!

<b>Veszprém</b> - A veszprémi kapitányság keresi a képen látható 16 éves <em>Magilniczky Dávidot</em>, aki kedden bakonyoszlopi lakásáról ismeretlen helyre távozott, és azóta nem jelentkezett.

Halmos György

A tizenéves reggel a 6 óra 20 perces autóbusszal indult a veszprémi Gastroker Alapítványi Iskolába, ahová nem érkezett meg. A keresett fiú 165 centiméter magas, vékony testalkatú, kék szemű, haja szőke, vállig ér. Eltűnésekor fekete kapucnis pulóvert, katonai mintás terepszínű nadrágot viselt. 

A nadrág egyik oldalán fekete színű fehér kockás, másikon kék színű kendő volt. Fekete színű termo velúr kabát volt rajta. 


 A veszprémi kapitányság keresi a képen látható 16 éves Magilniczky Dávidot

A rendőrség kéri, hogy aki a keresett fiú tartózkodási helyéről bármilyen információval rendelkezik, az tegyen bejelentését az ingyenesen hívható 06 (80) 555-111-es telefonszámon, a 107-es, 112-es segélyhívókon, vagy értesítse az ügy előadóját a 06 (88) 428-022–as telefonszám 15-52-es mellékén.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!